DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Mevlana ilkokulu

Mevlana ilkokulu

Medya Mah.Tekel Cd. No66 Kayapınar/DİYARBAKIR
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı , T.C. Anayasasına ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak, hak ve sorumluluklarını bilen, milli, toplumsal değerlere sahip, ülkesini, milletini, bayrağını seven yurttaşlar yetiştirmek,Mutlu, başarılı, sosyal, donanımlı, bilinçli, sağlam karakterli, faydalı, güzel ahlaklı, ülkesine ve insanlığa bağlılık duygusu gelişmiş, milli ve manevi değerlerine bağlı çağdaş , modern , yeniliklere ve gelişmeye açık , insancıl bir nesil yetiştirmek önceliğimizdir.
Misyon
Paydaşlarımızla işbirliği içerisinde eğitim-öğretimde özverili ve başarılı çalışmalarıyla farklı bir okul olmaktır. Bölgemizde eğitim öğretimin kalitesinin artırılmasına katkıda bulunan, her yönü ile veli ve öğrencilerin beklentilerine karşılık veren, ezberci ve geçici öğrenmenin üstünde, konuların gerçek hayatla bağdaştırıldığı ve kalıcı öğrenmenin sağlandığı donanımlı ve modern teknolojileri kullanılarak okulumuzun eğitim kalitesini artırmaktır. Öğretmenlerimizin ,personelimizin , velilerimizin ve öğrencilerimizin parçası olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu, araştırmacı yönünü projelerle destekleyen, bilime katkıda bulunan ve sürekli kendini geliştiren, bir okul olmaktır.
Sabahçı Grup: 08:30-12:20 Öğlenci Grup: 12:30-17:20
Şehir İçi Ulaşım Araçları