DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Mevlana ilkokulu

Nis

Millî mücadele iradesinin merkezi olarak kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.

Mrt

Türkiye Ormancılar Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Orman Mühendisi Mehmet Emin Tekin ve Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri “ Orman Haftası “ etkinlikleri kapsamında okulumuz 1/K Sınıfında sunum yaptı. Öğrencilerimize boyama kitapları ve dikilmek üzere fidanlar dağıtıldı.

Şbt

İlimiz akıl ve zeka oyunları turnuvalarında başarılı olan çocuklarımızı tebrik ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 85. yılında saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

Haz

18-19 Nisan tarihleri arasında okulumuza öğrenciler ,veliler ve öğretmenler tarafından 705 adet kitap bağışlanmıştır.Teşekkürler

Haz

Okuma saatimizden kareler

Nis

"Başroldeki Duygum" e twinning proje sonucunda öğrencilerimiz tarafından hazırlanan "Sevgi Kitabı", "Korkularımız Sanal Sergisi " ve " Mutluluk  Ağacına "karekodları okutarak ulaşabilirsiniz

Nis

"Başroldeki Duygum " ve "Doğa İçin Yaz " e twinning proje sergimizi yaptık.Sergimize katılan Kayapınar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zülfü ÖZKAN' a, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arge bölümünden e twinning sorumlusu Tuğçe ÇAPIK'a ,kurum müdürlerine ve müdür yardımcılarına,öğretmenlerimize ,velilerimize ve yoğun ilgi gösteren öğrencilerimize teşekkürler.

Hergün ilk 15 dk egzersiz zamanı

Mrt

"Doğa İçin Yaz " eTwinning projemiz onaylandı.Toplam 10 ortakla birlikte hayata geçirilen"  Doğa İçin Yaz "e Twinning Projesinin  okulumuzdaki yürütücülüğünü  1/B Sınıf öğretmenimiz Gökhan PAMUKÇU yapmaktadır. Doğa farkındalığını oluşturma  ve  doğayı koruma bilinci oluşturmak başlıca hedefimiz.

Şbt

Okullarda Orman projesi kapsamında Ocak ayının en temiz sınıfı 1-G sınıfı seçildi.Erkan PEKCAN öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz